Ons vakantiehuis in Denemarken

Ons vakantiehuis in Denemarken

We hadden ons vakantiehuis in Denemarken geboekt via Novasol. Het huisje is erg groot en gebouwd in Noorse stijl, compleet met sauna. Om het vakantiehuis heen is veel ruimte, dus we hadden echt een vrij gevoel, ondanks dat de omgeving één en al vakantiehuis is. Op de foto hieronder zie je hoeveel groen en hoeveel bomen om het huisje staan. Al met al een perfecte plek: genoeg ruimte om ons heen om in het zonnetje te gaan zitten (zonder dat de buren je gelijk zien zitten), en tegelijkertijd genoeg schaduwplekken met al die bomen.

Ons vakantiehuisje Denemarken De tuin bij het huisje in Denemarken

Huisje Denemarken in Henne

Het huisje ligt in de plaats Henne, vlakbij het kustplaatsje Henne Strand. Bijna alle dorpjes en steden in de buurt zijn echt puur vakantiedorpen. In Henne vonden we voldoende winkels, maar door de vele vakantiehuizen in de buurt was de prijs ook erg hoog. In Henne Strand vind je ook enkel restaurantjes, snackbars en (toeristische) winkels. Zoals we het nu omschrijven lijkt het misschien erg groot. Toch is Henne Strand maar een klein dorpje aan de kust, met alleen maar vakantiewoningen en geen bijzondere (oude) gebouwen. Henne zelf is ook een vakantiedorp, waar wel wat meer ruimte en groen om de vakantie huisjes ligt.

De vakantiewoning van binnen

Hieronder een paar foto’s van de binnekant van de door ons gehuurde Deense vakantie woning. Zoals eerder aangegeven is het huisje in Noorse stijl gebouwd. Alles is van hout en de indeling binnen is ook erg bijzonder. We hebben enkele avonden heerlijk ontspannen in de saune gezeten.

Vakantiehuis in Denemarken binnen Vakantiehuis in Denemarken binnen

Vervolg Denemarken

Lees via onderstaande links meer over onze vakantie in Denemarken