Autoreis in vakantiehuisjes

Autoreis in vakantiehuisjes

Vakantietip 1 | Vakantie in de Harz

Teufelsmauer uitzichtDe Harz in Duitsland is een gebied (middelgebergte) in het midden van Duitsland. Je kunt er heerlijk wandelen en wij hebben veel gevist aan het meer bij het vakantiepark waar we een woning hadden geboekt Am Vatteröder Teich. Lees meer over onze ervaringen in de Harz.

Vakantietip 2 | Midweek in Sauerland

Diemelsee zwanen en vishengelEen sprookjesachtige natuur en geen drukte om je heen? Dan is een vakantiehuisje in Sauerland in het vroege voorjaar een goede vakantietip. In Sauerland (Duitsland) kun je goed wandelen en ben je er lekker even tussenuit. In het Wildpark Willingen zie je bijvoorbeeld mooie wilde roofvogels en andere dieren. Lees verder over onze midweek in Sauerland…

Vakantietip 3 | Weekje Denemarken

Denemarken (West-Jutland), een land om lekker uit te waaien en genieten van de zee. Een mooi duinlandschap en daarnaast veel vertier voor kinderen. We zaten in een vrij toeristisch deel van Denemarken in het plaatsje Henne, vlakbij de kustplaats Henne Strand. We hebben vooral lekker gevist en een ontspannen vakantie gevierd. Lees verder over onze week vakantie in Denemarken in een vakantiehuisje.

Vakantietip 4 | Skåne, Zweden

Ondergaande zon bij het Zweedse meerVoor het eerst naar het verre noorden… Zweden is ons erg goed bevallen qua natuur en omgeving. Een groot land waar nog veel te ontdekken valt. Ons vakantiehuisje in Zweden lag op ongeveer 100 m van een meer, waar we elke avond zaten te vissen in de avondzon. Natuur, natuur en nog eens natuur, maar ook enkele leuke steden! Lees verder over onze week vakantie in Skåne, Zweden.

Vakantietip 5 | Friesland

Lekker uitwaaien en genieten van een weids landschap? Boek dan een vakantiehuisje in Friesland. Mensen denken niet altijd aan vakantie aan eigen land, maar ons landje heeft veel moois te bieden! Friesland biedt rust, maar ook kunst en cultuur. Er is voor iedereen wat wils. Lees verder over onze midweek in Friesland…