Rondreis IJsland

Rondreis IJsland

Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan, wij zijn eindelijk naar IJsland geweest en wat een reis was dat zeg, wat een ongelooflijk mooi land! Zoveel verschillende landschappen en natuurschoon heeft IJsland te bieden, kijk naar de foto’s en geniet.

WOW air IjslandGevlogen vanaf Amsterdam met WOW air en hun opvallende vliegtuigen. We hadden een prima vlucht en konden na ruim 3 uur de eerste voeten op IJslandse bodem zetten.

Wij dachten altijd dat IJsland ver is, maar dat valt reuze mee.

Reykjavik uitzicht zeeNa aankomst onze huurauto opgehaald en richting ons eerste hotel in Reykjavik gereden, onderweg al de eerste mooie natuur gezien en op twee minuten lopen van ons hotel dit prachtige uitzicht over de zee en de vulkaan in de verte, alleen lag deze op dat moment in de wolken.

In het hotel tijdens Happy hour, vaak tussen 16.00 en 18.00 uur een biertje gehaald, het locale Gull pilsener, goed te drinken. Als je van een drankje houdt, gebruik dan de happy hours want een biertje van een halve liter kost snel meer dan een tientje, een glas wijn is nog duurder.

Bekijk meer foto’s en lees verder over onze vakantie naar IJsland: Reykjavik, De gouden cirkel, De watervallen, Het IJsmeer.