Rondreis Schotland

Rondreis Schotland

Een rondreis naar Schotland is onvergetelijk. We hebben van 31 juli t/m 11 augustus 2011 een rondreis door Schotland gemaakt. Geboekt via Pharos Reizen, met eigen vervoer en overtocht met de boot. Schotland is een prachtig land met een uniek landschap, historie en veel bezienswaardigheden.

Rondreis Schotland: verkennen & ontdekken

Uitzicht vanaf Nevis range

In Schotland is zoveel te zien en te doen. Tijdens het uitzoeken van de reis kwamen we er gauw achter dat het niet makkelijk is om zelf een reis uit te stippelen als je het land niet kent. Daarom besloten we voor een vooraf door Pharos Reizen uitgestippelde rondreis door Schotland te kiezen. Zo konden we de mooie plekken ontdekken en verkennen.

Overnachting en route

We hebben in Bed & Breakfasts overnacht, die vooraf door onze reisorganisatie waren geboekt. Om een indruk te krijgen van de route, bekijk dan de B&B’s waarin we gezeten hebben.

Over de reis naar en door Schotland

Whiskey stokerijDe reis door Schotland was een inspannende, maar indrukwekkende vakantie. Veel gezien en gedaan. We hadden ons voorbereid op niet al te warm en zonnig weer en het viel ons 100% mee.

Je gaat niet naar zo’n land voor het warme weer. Dagen lang regen zou natuurlijk wel flink tegen hebben gevallen, maar daar hadden wij gelukkig geen last van!
Mooi landschap in Schotland Ruine in Schotland

Bekijk meer foto’s en lees verder over onze vakantie in Schotland: Overtocht, B&B, Landschap, Bezienswaardigheden