Parken Londen

Parken Londen

Londen heeft vele parken waar je je lekker kunt ontspannen. We zijn in het voorjaar van 2009 in Londen geweest en in die tijd begon het zonnetje er lekker door te komen. Perfect dus om uren door te brengen in een park in Londen en om te genieten van de zon en de natuur die weer begint te bloeien.

Hyde Park Londen

Hyde Park is 140 hectare groot. In het park vinden regelmatig sportevenementen, culturele manifestaties en popconcerten plaats. In het midden ligt het Serpentine Lake waar bootjes te huur zijn. Er zijn speciale fietspaden en ruiterpaden met zand. Hyde Park was vol met skaters, joggers en wandelaars, maar ook met mensen die gewoon lekker in het gras lagen. We hebben dan ook heerlijk in het zonnetje gezeten, rondgewandeld en mensen bekeken die net als wij volop van het voorjaar genoten.

Hyde Park Serpentine Lake in Hyde Park
Regent’s Park Londen

Regent’s Park is één van de grootste parken in Londen. Het is een mooi schoon park van 2 vierkante kilometer groot. Er zijn veel grasvelden, mooie tuinen en sportvelden. De Londenaren komen in Regent’s Park om te ontspannen en te genieten van de rust. Tijdens ons bezoek stonden de tuinen vol met bloeiende bloembollen, een prachtig gezicht.

Regent's Park Londen Regent's Park Londen
Regent's Park Londen Regent's Park Londen

Bekijk meer foto’s en lees verder over onze vakantie in Londen: algemeen over Londen, bezienswaardigheden.