Spanje vakantieland

Spanje vakantieland

Spanje is een veelzijdig vakantieland: van stedentrips tot strandvakanties, het is er allemaal mogelijk. We hebben Spanje nog niet bezocht in de zomer, aangezien de temperatuur ons in het voor- en najaar over het algemeen wat beter bevalt.

Bilbao citytrip

Bilbao ligt in het Baskenland in het Noorden van Spanje aan de rivier de Nervión. De stad is rijk aan indrukwekkende architectuur en vele restaurantjes en bars. Er is van alles te zien en te doen in de oude stad en erbuiten; wij hebben flink wat wandelkilometers gemaakt.

» Lees verder over onze stedentrip naar Bilbao..

Valencia citytrip

Plaza de la Reina in ValenciaValencia: wat een heerlijke stad! Lekker eten, mooi weer, gezellige pleinen en historie. Deze Spaanse stad is een echte aanrader om te bezoeken, zeker als je “de massa” wilt vermijden. Wij hebben de stad in oktober bezocht, terwijl we heerlijke temperaturen hadden.

» Lees verder over onze stedentrip naar Valencia..

Fuerteventura zonvakantie

Fuerteventura

Wat is er lekkerder na een lange, meestal natte winter in Nederland net voordat het weer hier beter begint te worden even een week in Maart de zon op te zoeken? Wij deden dit in het voorjaar naar Fuerteventura. Een leuk All-inn hotel geboekt vlakbij de zee, gevlogen via Dusseldorp en heerlijk een week genoten van de zon.

» Lees verder over de zonvakantie naar Fuerteventura