Rondreizen

Rondreizen

Finland fly & drive

Geïnspireerd door onze geslaagde vakanties in Zweden en Denemarken (en IJsland) vertrokken we dit keer voor een zelf geplande reis door het zuiden van Finland. Een heerlijke vakantie met één centraal thema: natuur en rust! Lekker veel gewandeld, enkele steden bezocht en hardgelopen. Lees meer over onze rondreis naar Finland.

IJsland in de zomer

Onze rondreis door IJsland in de zomer van 2016 was een onvergetelijke reis. Op deze website hebben we nog maar een deel van de prachtige natuur met jullie gedeeld. Elke hoek waar je kijkt is de natuur anders, even prachtig en indrukwekkend. Lees meer over onze rondreis naar IJsland.

Rondreis door Zuid- en Midden Zweden

Zweeds meer en bos nabij Orsa Grönklitt

Een paar prachtige weken door Zuid- en Midden Zweden: een rondreis met eigen auto met stralend weer. De uitgestrekte bossen, meren en bergen waren indrukwekkend. We hebben ook nog eens veel rendieren van dichtbij gezien. Lees meer over deze rondreis door Zuid- en Midden-Zweden.

Rondreis Schotland

Dal Glen Coa National park

Schotland… wat een indrukwekkend land! De ruwe natuur, de talloze kastelen en natuurlijk de whisky. Edinburgh is ook zeker de moeite waard om een dagje te bezoeken. Verder hebben we vooral veel van het mooie landschap genoten. Lees verder over onze rondreis door Schotland.